Bemutatkozás

A Kovács M. Szabolcs Ügyvédi Iroda az Opus Simplex Kft.-vel együttműködésben azért jött létre, hogy ügyfeleink kérdéseire részletes, érthető és azonnal alkalmazható jogi megoldásokat kínáljunk. Hiszünk abban, hogy partnereinknek egyértelmű, gyakorlati válaszokra van szükségük, amely jogi szempontból pontos, ugyanakkor figyelembe veszi a társaság üzleti és cégpolitikáját is. Elsősorban munkajogi, gazdasági jogi, adatvédelmi, illetve adózási és TB területen segítjük partnereinket a mindennapi működésben. Célunk pedig, hogy ügyfeleink problémáira mindig a megfelelő megoldást nyújtsuk.

Szolgáltatásainkat induló vállalkozásoknak, középvállalatoknak, cégcsoportoknak, illetve magánszemély cégtulajdonosoknak és ügyvezetőknek egyaránt ajánljuk.

Ezt a honlapot a Kovács M Szabolcs Ügyvédi Iroda (nyilvántartási szám: 5106, nyilvántartó kamara: Budapesti Ügyvédi Kamara – 1055 Budapest, Szalay u. 7.) tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.